Marta Nieradkiewicz

Marta Nieradkiewicz - informacje

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 21.06.1983

Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Filmografia

Obsada

2017 Amok

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Dzikie róże Ewa

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2016 Szatan kazał tańczyć Jagoda

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2016 Kamper Mania

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2016 Zjednoczone stany miłości Marzena

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2014 Mur Agata

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Płynące wieżowce Sylwia, dziewczyna Kuby

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Z miłości Ewelina

Marta Nieradkiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10