Mateusz Kościukiewicz

Mateusz Kościukiewicz - informacje

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 01.05.1986

Miejsce urodzenia: Nowy Tomysl, Wielkopolskie, Poland

Wzrost: 176 cm

Filmografia

Obsada

2018 Twarz Jacek

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2017 Najlepszy Andrzej

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2017 Gwiazdy Jan Banaś

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Amok Krystian Bala

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2015 11 minut Były chłopak dziewczyny z psem

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2015 Panie Dulskie

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Disco Polo Przewodnik

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Bilet na Księżyc Antoni Sikowa, brat Adama

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 W imię... Łukasz

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Baczyński Krzysztof Kamil Baczyński

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Bez wstydu Tadek

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2011 Bejbi Blues

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Sponsoring
(Elles)

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2010 Matka Teresa od kotów Artur

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 Wszystko, co kocham Janek

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2009 Tatarak Brydżysta

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

Scenariusz

2015 Disco Polo

Mateusz Kościukiewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10