Tate Donovan

Tate Donovan - informacje

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.09.1963

Miejsce urodzenia: Tenafly, New Jersey, USA

Wzrost: 183 cm

Filmografia

Obsada

2019 Rocketman Doug Weston

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2017 The Upside Carter Locke

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2016 Elvis & Nixon H.R. Haldeman

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 About Ray Craig

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2012 Operacja Argo
(Argo)
Bob Anders

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2007 Nancy Drew - za kulisami
(Nancy Drew)
Carson Drew

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2007 Strzelec
(Shooter)
Russ Turner

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.5 / 10

2007 Układy
(Damages)
Tom Shayes

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.1 / 10

2005 Pacyfikator
(Pacifier, The)
Howard Plummer

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2005 Good Night and Good Luck Jesse Zousmer

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2003 Życie na fali
(O.C., The)
Jimmy Cooper

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

1997 Ally McBeal Ronald Cheanie

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

1997 Herkules
(Hercules)
Herkules (głos)

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

1994 Przyjaciele
(Friends)
Joshua Burgin

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.9 / 10

Reżyseria

2007 Plotkara
(Gossip Girl)

Tate Donovan filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10