Agata Buzek

Agata Buzek - informacje

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 20.09.1976

Miejsce urodzenia: Pyskowice, Slaskie, Poland

Wzrost: 176 cm

Filmografia

Obsada

2019 Ja teraz kłamię Kaja

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2019 Ciemno, prawie noc

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2018 High Life Nansen

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2018 Córka trenera Kamila

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2017 Człowiek z magicznym pudełkiem Pani doktor

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Niewinne
(Les innocentes)
Zakonnica Maria

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2015 11 minut Wspinaczka

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Performer Galerzystka

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2014 Fotograf Kasia Przybylska

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jeziorak Wilhelmina

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obce ciało Kasia

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Koliber
(Hummingbird)
Cristina

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei Znajoma Danuty

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 W sypialni Klaudia

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Rewers Sabina

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2009 Wichry Kołymy
(Within the Whirlwind)
Lena

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Ryś Rybik

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2007 Nightwatching Titia Uylenburg

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2002 Zemsta Klara Raptusiewiczówna, bratanica Cześnika

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

Producent

2015 Performer

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

Dubbing

2011 Rio 3D
(Rio)
Linda

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2006 Eragon Arya

Agata Buzek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10