Maciej Zakościelny

Maciej Zakościelny - informacje

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 07.05.1980

Miejsce urodzenia: Stalowa Wola, Polska

Wzrost: 185 cm

Filmografia

Obsada

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3 Piotr Wolański

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Dywizjon 303 Jan "Donald" Zumbach

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Po prostu przyjaźń

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach Kordian

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2015 Listy do M. 2

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2008 Serce na dłoni Sekretarz

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2007 Dlaczego nie! Jan

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.5 / 10

2007 Nightwatching Egremont

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2006 Tylko mnie kochaj Michal

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

Dubbing

2006 Eragon Eragon

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2006 Sposób na rekina
(Shark Bait)
Pyś

Maciej Zakościelny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10