Leszek Lichota

Leszek Lichota - informacje

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 17.08.1977

Miejsce urodzenia: Wałbrzych, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Miłość jest wszystkim Tadeusz

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Czuwaj Komendant

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach Stefan

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2015 Wkręceni 2 Lufa

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Warsaw by Night Rafał

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Karbala Mały

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem Lidzbarski

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Piąta pora roku Gospodarz

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Z miłości Sławek

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Lincz Adam Grad

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2010 Maraton tańca Ksiądz Damian

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Generał Nil Prowokator 'Klemm'

Leszek Lichota filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10