Katarzyna Herman

Katarzyna Herman - informacje

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 13.08.1971

Miejsce urodzenia: Mrągowo, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2017 Volta

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Pokot Żona prezesa

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2015 Panie Dulskie

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Demon Gabryjelska

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Córki dancingu Porucznik MO

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2014 Sąsiady Współmałżonka

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Płynące wieżowce Ewa, Matka Kuby

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Oszukane Anna

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 W sypialni Edyta

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Kochaj i tańcz Monika

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2009 Generał Nil Sędzia Maria Gurowska

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2009 Janosik. Prawdziwa historia Zuzanna

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2009 Wszystko, co kocham Sokołowska

Katarzyna Herman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10