Wojciech Zieliński

Wojciech Zieliński - informacje

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 23.04.1979

Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Filmografia

Obsada

2017 Zgoda Komendant

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Człowiek z magicznym pudełkiem Agent

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Wołyń

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2015 Czerwony pająk Porucznik Florek

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2014 Agnieszka Kuba

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2014 Służby specjalne Kapitan Janusz Cerat

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec Stanisław Broniewski "Orsza"

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostatnie piętro Były partner żony Derczyńskiego

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Supermarket Jarzyna

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie Antek

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Nie ten człowiek Sprzedawca odkurzaczy

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2010 Nie opuszczaj mnie Łukasz

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2010 Chrzest Michał

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2010 Huśtawka Michał

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2009 Idealny facet dla mojej dziewczyny Szymon

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2009 Moja krew Olo

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Zero

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2006 Z odzysku Kalafior

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

Zdjęcia

2010 Ciacho

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10

2009 Zamiana

Wojciech Zieliński filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.1 / 10