Jacek Koman

Jacek Koman - informacje

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 15.08.1956

Miejsce urodzenia: Bielsko-Biala, Slaskie, Poland

Wzrost: 175 cm

Filmografia

Obsada

2020 W głębi lasu

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2020 Sala Samobójców. Hejter Robert Krasucki

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza Ojciec Mietka

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Chyłka - Zaginięcie Harry McVay

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2017 Dżungla
(Jungle)
Moni Ghinsberg

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2017 Oddech
(Breath)
Karl Loon

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Disco Polo "Katiusza"

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Son of a Gun Sam

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2014 Ziarno prawdy Kanonik

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Wataha Robert Korda, były dowódca GROM

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2013 Wielki Gatsby
(Great Gatsby, The)

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2011 Łowca
(Hunter, The)
Pośrednik

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2011 Ghost Rider 2
(Ghost Rider Spirit of Vengeance)
Terrokov

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2009 Kochaj i tańcz Jan Kettler

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2008 Australia Ivan

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2008 Opór
(Defiance)
Koscik

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.0 / 10

2006 Ludzkie dzieci
(Children Of Men)
Tomasz

Jacek Koman filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10