Julia Kijowska

Julia Kijowska - informacje

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 16.03.1981

Miejsce urodzenia: Warsaw, Poland

Filmografia

Obsada

2018 Via Carpatia Julia

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2018 Nina Nina

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2016 Sługi boże Ana Wittesch

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Zjednoczone stany miłości Agata

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2015 Czerwony pająk Danka

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Ona

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Serce, Serduszko Kordula

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Madecka

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2012 Miłość. Film Sławomira Fabickiego
(Miłość)
Maria

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W ciemności
(In Darkness)
Chaja

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2010 Wenecja Klaudyna

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2010 Lincz Investigative

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2008 0_1_0 Julia

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

Scenariusz

2018 Via Carpatia

Julia Kijowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10