Marieta Żukowska

Marieta Żukowska - informacje

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 01.07.1982

Miejsce urodzenia: Żywiec, Polska

Wzrost: 164 cm

Filmografia

Obsada

2018 Kobiety mafii

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2017 Botoks Patrycja

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2016 Słaba płeć?

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2014 Zbliżenia Matka Marty w młodości

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W imieniu diabła Marta

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2010 Ciacho Ela

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.8 / 10

2009 Generał - zamach na Gibraltarze Marieta Żukowska

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2009 Nigdy nie mów nigdy

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2008 Nieruchomy poruszyciel Teresa

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Dominika

Marieta Żukowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10