Aleksandra Popławska

Aleksandra Popławska - informacje

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 17.03.1976

Miejsce urodzenia: Zabrze, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Underdog Nina

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2019 Kobiety mafii 2 Justyna "Siekiera"

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Kobiety mafii Siekiera

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2017 Niewidzialne Maria Miracle

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Kochaj Oliwia

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2015 Ederly Służąca

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2014 Między nami dobrze jest Mała metalowa dziewczynka

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ostatnie piętro Nauczycielka

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Ewa Basia

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Zero

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Testosteron Żona Janisa

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2004 W dół kolorowym wzgórzem Agata

Aleksandra Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10