Jacek Poniedziałek

Jacek Poniedziałek - informacje

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.08.1965

Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Eter Doktor

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2017 Serce miłości Wojciech Bąkowski

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2016 Szatan kazał tańczyć Tata Karoliny

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2014 Ziarno prawdy Klejnocki

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Obce ciało Dziennikarz

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Sąsiady Współmałżonek

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Generał Józef Haller

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2010 Italiani
(Gli Italiani)

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Rewers

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2008 Boisko bezdomnych Ksiądz

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2004 Trzeci Paweł

Jacek Poniedziałek filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10