Rafał Mohr

Rafał Mohr - informacje

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 03.05.1975

Miejsce urodzenia: Bytów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kler

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2018 Pitbull. Ostatni pies Krzysztof Magiera "Quantico"

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Eter Pierwszy oficer

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2015 Czerwony pająk Patolog

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2013 W ukryciu Pan Zygmunt

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Trzy siostry T Robert

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Milion dolarów Walduś

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Zero

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2008 0_1_0 Jacek

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2005 Pitbull Nielat

Rafał Mohr filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10