Elżbieta Jarosik

Elżbieta Jarosik - informacje

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.02.1948

Miejsce urodzenia: Olsztyn, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Serce nie sługa

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Zjednoczone stany miłości Pielęgniarka

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2016 Słaba płeć? Krystyna, dyrektorka szkoły

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2015 Anatomia zła Klientka w warzywniaku

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Mur Pielęgniarka

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Kanadyjskie sukienki Bryzowa

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2013 Drogówka Żona

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2009 Demakijaż Matka Natalii

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2006 Palimpsest Lekarka

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Job, czyli ostatnia szara komórka Gorzynska

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2004 Wesele Gospodyni

Elżbieta Jarosik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10