Julian Świeżewski

Julian Świeżewski - informacje

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2018 Plan B Rafał

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2018 Nina Tomek

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2018 53 wojny "Mazur"

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2017 Po prostu przyjaźń Student

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Zgoda Franek

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Wołyń Porucznik

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2015 Nowy Świat Jan

Julian Świeżewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10