Katarzyna Gniewkowska

Katarzyna Gniewkowska - informacje

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.10.1962

Miejsce urodzenia: Katowice, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Nina Ewa Lipowska, matka Niny

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2015 Demon Zofia

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Mistyfikacja Ekspedientka w Desie

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2009 Miasto z morza Żona inż.Wendy

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2008 Mała wielka miłość Położna ze szkoły rodzenia

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Nieruchomy poruszyciel Elżbieta

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2008 Drzazgi Marta's mother

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2007 Taxi A Żona

Katarzyna Gniewkowska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10