Agnieszka Podsiadlik

Agnieszka Podsiadlik - informacje

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2018 Twarz Siostra Jacka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2016 Królewicz Olch Kobieta

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2015 Baby bump Mamuśka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2014 Hiszpanka Helena Paderewska

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2014 Między nami dobrze jest Prezenterka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Sąsiady Sąsiadka od snów

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jak całkowicie zniknąć Mała rozbójniczka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Sekret Karolina

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Bejbi Blues Policjantka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 Lincz Renata Grad, żona Adama

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2010 Maraton tańca Dżesika

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Zero

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Pora umierać Dziewczyna

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2005 Jestem Kelnerka

Agnieszka Podsiadlik filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10