Piotr Cyrwus

Piotr Cyrwus - informacje

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 20.06.1961

Miejsce urodzenia: Nowy Targ, Polska

Filmografia

Obsada

2020 Sala Samobójców. Hejter Klient Maciej Szozda

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2020 Zenek Skaryszuk

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.2 / 10

2019 Legiony "Kucharz"

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator Terapeuta

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Wyklęty Gospodarz

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2017 Bodo Dyrektor lokalu w Pabianicach

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2017 Obietnica poranka
(La promesse de l'aube)
Policjant w Wilnie

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2016 Bóg w Krakowie Ksiądz Stanisław

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2014 Karolina Ksiądz Michał

Piotr Cyrwus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10