Włodzimierz Niderhaus

Włodzimierz Niderhaus - informacje

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.01.1944

Miejsce urodzenia: Warsaw, Mazowieckie, Poland

Filmografia

Producent

2018 Zabawa zabawa

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2018 Autsajder

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2018 7 uczuć

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2018 Odnajdę cię

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2017 Czuwaj

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2017 Zgoda

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Smoleńsk

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl1.4 / 10

2016 Mały Jakub

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2016 Sługi boże

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Sprawiedliwy

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2016 Prosta historia o morderstwie

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2015 Moje córki krowy

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Karbala

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Panie Dulskie

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Ojciec

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2015 Córki dancingu

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jeziorak

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Stacja Warszawa

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 W ukryciu

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Żywie Białoruś!
(Viva Belarus!)

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Dziewczyna z szafy

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Tajemnica Westerplatte

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2012 Felix, Net i Nika oraz Teoretycznie Możliwa Katastrofa

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Piąta pora roku

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 W imieniu diabła

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Róża

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

2010 Różyczka

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2010 święty interes
(Święty interes)

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2010 Skrzydlate świnie

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2010 Mała matura 1947

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2010 Lincz

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2009 Generał Nil

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2009 Enen

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2009 Operacja

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Niezawodny system

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2008 Serce na dłoni

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2008 Ogród Luizy

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Galerianki

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Kierowca
(Limousine)

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2006 Czeka na nas świat

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

Producent wykonawczy

2011 Róża

Włodzimierz Niderhaus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10