Maciej Marczewski

Maciej Marczewski - informacje

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 04.11.1979

Miejsce urodzenia: Poland

Wzrost: 185 cm

Filmografia

Obsada

2018 Dywizjon 303 Zdzisław Krasnodębski

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Lekarz na dyżurze

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2015 Ojciec Marek

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2015 Król życia "Łowca głów"

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei KOR-owiec

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Był Sobie Dzieciak Powstaniec Mundek

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 W ukryciu Funkcjonariusz UB

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Bez wstydu

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2010 Kołysanka Lekarz

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2009 Generał - zamach na Gibraltarze King

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2008 Ile waży koń trojańskiś
(Ile waży koń trojański?)
Kuba

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2007 Nightwatching Clem, szwagier Cocqa

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2005 Jan Paweł II
(Pope John Paul II)
Marek

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Skazany na bluesa

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Teraz ja Paweł

Maciej Marczewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10