Sebastian Fabijański

Sebastian Fabijański - informacje

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 14.06.1987

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Wzrost: 185 cm

Filmografia

Obsada

2018 Kobiety mafii Cień

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2018 Kamerdyner Mateusz Kroll

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2017 Gwiazdy Ginter

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2017 Botoks Marek

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2016 #WszystkoGra Staszek Borucki

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety Remek "Cukier"

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2015 Panie Dulskie

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Nowy Świat Żołnierz Artur

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Młody inżynier

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz Chłopak krzyczący do telefonu

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jeziorak Aspirant Marzec

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Miasto 44 Sagan

Sebastian Fabijański filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10