Adam Szyszkowski

Adam Szyszkowski - informacje

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2018 53 wojny Fachowiec

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2018 Zimna wojna Strażnik obozu

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.9 / 10

2017 Zgoda Strażnik Karol Zaks

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Powidoki Kierowca

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Ostatnia rodzina Jan Nowak

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2015 Letnie przesilenie Zawiadowca stacji

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2013 Ida Feliks Skiba, syn Szymona

Adam Szyszkowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10