Mariusz Jakus

Mariusz Jakus - informacje

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.11.1967

Miejsce urodzenia: Chrzanów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Autsajder Naczelnik

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2018 Kamerdyner Wojciech Cygler

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2017 Labirynt świadomości

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Gwiazdy

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2016 Niewinne
(Les innocentes)
Rosyjski oficer

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2015 Disco Polo Szef w "Venecji"

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec Policjant pod Arsenałem

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Ida Barman w Szydłowie

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Dom zły Priest

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Oficer UB

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2003 Symetria Kosior

Mariusz Jakus filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10