Aleksander Mikołajczak

Aleksander Mikołajczak - informacje

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 04.11.1953

Miejsce urodzenia: Poland

Filmografia

Obsada

2017 Ptaki śpiewają w Kigali Pułkownik

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Labirynt świadomości

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Sługi boże Kanclerz Kalisz

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2016 Konwój Szef

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2014 Jeziorak Mecenas Dubiecki

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Karuzela

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Mur Partner Ewy

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Sierpniowe niebo. 63 dni chwały

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Ixjana. Z piekła rodem Kardiolog

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.2 / 10

2009 Kochaj i tańcz Ksiądz

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2009 Enen Kanski

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2008 Boisko bezdomnych

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Taxi Driver

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2006 Job, czyli ostatnia szara komórka Krytyk filmowy

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2006 Plac Zbawiciela

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2003 Symetria Adwokat Łukasza

Aleksander Mikołajczak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10