Leon Niemczyk

Leon Niemczyk - informacje

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 15.12.1923

Data śmierci: 29.11.2006

Miejsce urodzenia: Warsaw, Mazowieckie, Poland

Wzrost: 172 cm

Filmografia

Obsada

2007 Ranczo Wilkowyje Japycz

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2006 Inland Empire Marek

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Po sezonie Leon Kos

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2003 Ubu król Ambasador USA

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

1997 Sztos German tourist

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

1984 Akademia Pana Kleksa Golarz Filip

Leon Niemczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10