Parker Sawyers

Parker Sawyers - informacje

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Wzrost: 193 cm

Filmografia

Obsada

2018 Greta Manager w Park Hill

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2017 Megan Leavey Aktor

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Snowden Przesłuchujący w CIA

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2016 Southside with You Barack Obama

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2016 Autopsja Jane Doe
(Autopsy of Jane Doe, The)
Oficer Cole

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2015 Ocalona
(Survivor)
Ray

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2014 Jack Ryan: Teoria chaosu
(Jack Ryan: Shadow Recruit)
Corpsman

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2014 Monsters: Dark Continent Shaun Williams

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2012 Wróg numer jeden
(Zero Dark Thirty)
Interrogator on Monitor

Parker Sawyers filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10