Małgorzata Bogdańska

Małgorzata Bogdańska - informacje

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 25.02.1962

Miejsce urodzenia: Otwock, Polska

Filmografia

Obsada

2018 7 uczuć Zosia

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2015 Król życia

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Chemia Lekarka

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Baby są jakieś inne Kobieta o Wielu Twarzach

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Żona Adasia

Małgorzata Bogdańska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10