Michał Koterski

Michał Koterski - informacje

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 29.12.1979

Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Filmografia

Obsada

2020 Swingersi

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2018 Pech to nie grzech

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Porady na zdrady Trener

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2011 Baby są jakieś inne Sprzedawca na stacji benzynowej

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2011 Jeż Jerzy Skin Zenek (głos)

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2010 Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz Kubuś

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2010 Chrzest Łysy, człowiek Grubego

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2010 śniadanie do łóżka
(Śniadanie do łóżka)

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Wszystko Barman

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Sylwuś Miauczyński

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

Dubbing

2006 7 krasnoludków - Las to za mało
(7 Zwerge - Der Wald ist nicht genug)
Pinokio

Michał Koterski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10