Iwona Bielska

Iwona Bielska - informacje

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 07.09.1952

Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Twarz Matka Dagmary

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2018 Kler

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Matka Stacha

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2015 Córki dancingu

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Disco Polo Babcia "Rudego"

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Ziarno prawdy Maria Miszczyk

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Królowa Kentu

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Wałęsa. Człowiek z nadziei Ilona, sąsiadka Wałęsów

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Wszystkie kobiety Mateusza Wiktoria Kokoszka

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Uwikłanie Mamcarz's Woman

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2010 Chrzest Matka Magdy

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2004 Wesele Wojnarowa

Iwona Bielska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.8 / 10