Dariusz Chojnacki

Dariusz Chojnacki - informacje

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 14.09.1981

Miejsce urodzenia: Zabrze, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Odnajdę cię "Bacia"

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2018 Twarz Brat Jacka

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2018 Fuga Darek

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2017 Zgoda Doktor Glombitza

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety Członek gangu Hellsów

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2016 Szczęście świata Rufin

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Nowy Świat Łukasz

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.1 / 10

2014 Pani z przedszkola Sąsiad pijak

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2014 Zbliżenia

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Chce się żyć Narzeczony Matyldy

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Bilet na Księżyc

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Obława Prisoner

Dariusz Chojnacki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10