Agnieszka Więdłocha

Agnieszka Więdłocha - informacje

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 12.01.1986

Miejsce urodzenia: Ł

Wzrost: 165 cm

Filmografia

Obsada

2018 Kobieta sukcesu Mańka

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator Magda

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Planeta Singli 2 Ania Kwiatkowska

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2017 Po prostu przyjaźń

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Planeta singli Ania

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2015 Gejsza Maja

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.1 / 10

2012 Syberiada polska Cynia

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2012 Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości Julia

Agnieszka Więdłocha filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10