Michał Lorenc

Michał Lorenc - informacje

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.10.1955

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Muzyka

2016 Smoleńsk

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl1.4 / 10

2016 Historia Roja

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.5 / 10

2014 Matteo

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Czarny Czwartek - Janek Wiśniewski padł

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2011 W imieniu diabła

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2011 Jan Paweł II. Szukałem Was...

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2010 śluby panieńskie
(Śluby panieńskie)

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.8 / 10

2010 Różyczka

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Mniejsze zło

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2009 Spokój w duszy
(Pokoj v duši)

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2008 Wino truskawkowe

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2008 Gry wojenne

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Cztery noce z Anną

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2007 Wszystko będzie dobrze

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.2 / 10

2006 Statyści

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2003 Symetria

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.6 / 10

1994 Psy II: Ostatnia krew

Michał Lorenc filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10