Krzysztof Kiersznowski

Krzysztof Kiersznowski - informacje

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 26.11.1950

Data śmierci: 26.10.2021

Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Futro z misia

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2019 Underdog Komendant Cieślak

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Pitbull. Ostatni pies

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Pewnego razu w listopadzie

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2015 Moje córki krowy Brat ojca

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Inżynier

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Oliwa

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2013 Podejrzani zakochani

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Zdjęcie Roman Domański

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2012 Być jak Kazimierz Deyna Trener drużyny przeciwnej

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Sztos 2 Bambaryla

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2010 Skrzydlate świnie

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2010 Kołysanka Nadzorca domu Makarewiczów

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 Boisko bezdomnych Staszek

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2007 Nadzieja Dostawca samochodu

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2006 Francuski numer Bartkowiak

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2006 Dublerzy Agent Konarski

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2006 Statyści Gralewski

Krzysztof Kiersznowski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10