Stanisław Brudny

Stanisław Brudny - informacje

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 16.05.1930

Miejsce urodzenia: Pilzno, Polska

Filmografia

Obsada

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Kierownik domu wypoczynkowego "Kolejarz"

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2014 Powstanie Warszawskie None

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Jeziorak Ksiądz Zaremba

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie Archiwista

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Las Ojciec

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2009 Fenomen Staruszek gruby

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Ogród Luizy Strażnik w szpitalu

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2007 Ryś Oceanoff, marszałek sejmu

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2007 Katyń Old Man at the Bridge

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2006 Statyści Pan Józef

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

1997 Sztos Cleaner man

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

Dubbing

2014 Sekrety morza
(Song of the Sea)
Gawędziarz

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.1 / 10

2011 Rango Balthazar

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2010 Artur i Minimki 3. Dwa światy
(Arthur et la guerre des deux mondes)

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2009 Opowieść wigilijna
(Christmas Carol, A)
Stary Joe

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2005 Szeregowiec Dolot
(Valiant)
Rożen

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2002 Księżniczka na ziarnku grochu
(Princess and the Pea, The)
Sebastian

Stanisław Brudny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10