Magdalena Popławska

Magdalena Popławska - informacje

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 01.01.1980

Miejsce urodzenia: Słupsk, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Podatek od miłości

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2018 53 wojny Anna

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.3 / 10

2017 Reakcja łańcuchowa Matka Kasi

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.3 / 10

2017 Atak paniki Monika

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2016 Jestem mordercą

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2016 Łowcy miodu Magdalena Popławska

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Król życia Norma

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Hiszpanka Adrianna Solska-Tekieli

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2014 Obietnica

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Dziewczyna z szafy Anna

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Lęk wysokości Ewa

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2010 Prosta historia o miłości

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2009 Zero

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2008 0_1_0 Maria

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2007 Benek Otylia, bratowa Benka

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2005 Doskonałe popołudnie Anna

Magdalena Popławska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10