Michał Czernecki

Michał Czernecki - informacje

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Miejsce urodzenia: Sosnowiec, Polska

Filmografia

Obsada

2018 53 wojny "Biały"

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2018 Podatek od miłości

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2018 Miłość jest wszystkim Jurek

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.0 / 10

2017 Bodo Bolesław Wieniawa-Długoszowski

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2016 Prosta historia o morderstwie

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2016 Planeta singli Antoni

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2016 Kochaj Krzysztof

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2014 Mur Elegant

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Miasto 44

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Stacja Warszawa Policjant

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2009 Wojna polsko-ruska Lewy

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2007 Futro Jarek Makowiecki

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Ludwik

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Doskonałe popołudnie Mikołaj

Michał Czernecki filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10