Diana Zamojska

Diana Zamojska - informacje

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.12.1988

Miejsce urodzenia: Warsaw, Mazowieckie, Poland

Filmografia

Obsada

2018 Via Carpatia Sąsiadka

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2018 Kamerdyner Urszula Miotke

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2015 11 minut Zakonnica

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Panie Dulskie Hanka

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Arbiter uwagi Autostopowiczka

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Piąta pora roku Pielęgniarka

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Księstwo

Diana Zamojska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10