Andrzej Mastalerz

Andrzej Mastalerz - informacje

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.10.1964

Filmografia

Obsada

2018 7 uczuć Bolechowski

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2017 Czuwaj Stryj

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2017 Reakcja łańcuchowa Ojczym Adama

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.3 / 10

2016 Smoleńsk Nieznajomy

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl1.4 / 10

2016 Historia Roja Ojciec Marty

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2016 Szczęście świata Klain

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2015 Excentrycy czyli po słonecznej stronie ulicy Agent w pilotce

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2015 Baby bump Dr Skalpel

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2014 Kamienie na szaniec Więzień na Pawiaku

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Był Sobie Dzieciak Ojciec Marka

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Nad życie Dr Zarzycki

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie ksiądz Janusz Pawlak

Andrzej Mastalerz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10