Sylwester Maciejewski

Sylwester Maciejewski - informacje

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 10.07.1955

Miejsce urodzenia: Żyrardów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Plan B Taksówkarz

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2017 Sztuka kochania. Historia Michaliny Wisłockiej Stolarz

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Solejuk

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2007 Ryś Kutyna, strażnik w banku

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.9 / 10

2005 Skazany na bluesa Kapral

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2004 Ławeczka Kapitan

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2004 Ono Gośc weselny

Sylwester Maciejewski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10