Marcin Kwaśny

Marcin Kwaśny - informacje

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 05.01.1979

Miejsce urodzenia: Tarnów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 7 uczuć Geograf

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2018 Kamerdyner Paul Junge

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2018 Dywizjon 303 John Kent

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2017 Dwie korony Lekarz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 Listy do M. 3 Andrzej

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Na układy nie ma rady

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2017 PolandJa Jacek

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2017 Wyklęty "Wiktor"

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2016 Zaćma Ubek

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2016 Kochaj Realizator telewizyjny Bartek

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.7 / 10

2016 Historia Roja Porucznik Roman Dziemieszkiewicz "Pogoda", brat "Roja"

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10

2015 Pilecki Witold Pilecki

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Zbliżenia Mężczyzna w biurze

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Wojna żeńsko-męska Ksiądz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2008 Droga do raju Lekarz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2008 Mała wielka miłość Kwiaciarz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2007 Rezerwat Marcin Wilczyński

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2007 Ranczo Wilkowyje Pośrednik Mroczek

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.8 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami Chrystus

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2006 Przebacz Robert

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2006 Kto nigdy nie żył... Basista

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2005 Skazany na bluesa Student

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2005 Pitbull Młody lekarz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10

2005 Persona Non Grata Człowiek

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2004 Pręgi Inteligent

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2004 Nigdy w życiu! Dziennikarz

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

Scenariusz

2007 Rezerwat

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

Producent

2017 Wyklęty

Marcin Kwaśny filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10