Leszek Pieszko

Leszek Pieszko - informacje

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 01.11.1954

Filmografia

Producent

2017 Zgoda

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2017 Reakcja łańcuchowa

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.3 / 10

2017 Czuwaj

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2014 Kamienie na szaniec

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kochanie, chyba cię zabiłem

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Pokłosie

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Pokaż kotku, co masz w środku

Leszek Pieszko filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.6 / 10