Stacy Keach

Stacy Keach - informacje

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 02.06.1941

Miejsce urodzenia: Savannah, Georgia, USA

Wzrost: 182 cm

Filmografia

Obsada

2018 Gotti Neil Dellacroce

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2017 Habit i zbroja Stacy Keach

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.5 / 10

2016 Cell Charles Ardai

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2016 Gold Clive Coleman

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2015 Niewygodna prawda
(Truth)
Bill Burkett

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2014 Samoloty 2
(Planes: Fire & Rescue)
Skipper (głos)

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2014 Sin City 2: Damulka warta grzechu
(Sin City: A Dame to Die For)
Wallenquist

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2014 Zostań, jeśli kochasz
(If I Stay)
Grandpa

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2013 Samoloty
(Planes)
Skipper

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2013 Nebraska Ed Pegram

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2010 Żółwik Sammy
(Sammy's avonturen: De geheime doorgang)
(głos)

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

2008 W. Earle Hudd

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.6 / 10

2005 Skazany na śmierć
(Prison Break)
Naczelnik Henry Pope

Stacy Keach filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.4 / 10