Magdalena Lamparska

Magdalena Lamparska - informacje

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.01.1988

Miejsce urodzenia: Slupsk, Pomorskie, Poland

Wzrost: 177 cm

Filmografia

Obsada

2022 365 dni. Ten dzień Olga

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2020 365 dni Olga

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.3 / 10

2019 1800 gramów

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.7 / 10

2017 Porady na zdrady Kalina

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl3.7 / 10

2016 Kochaj Weronika

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl2.4 / 10

2015 Wkręceni 2 Aktorka

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Listy do M. 2

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.5 / 10

2014 Bogowie Kelnerka

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Big Love Friend

Magdalena Lamparska filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10