Michał Gadomski

Michał Gadomski - informacje

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Filmografia

Obsada

2018 Kler

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2016 Wołyń Jurny Jurczak

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.7 / 10

2014 Karuzela

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Pod Mocnym Aniołem Mąż Mani

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 Drogówka Wojnar

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2009 Dom zły Janusz Gancarz

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.5 / 10

2006 Kto nigdy nie żył... Policjant

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.9 / 10

2002 Motór Gienek

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.1 / 10

Dubbing

2004 Rybki z ferajny
(Shark Tale)
Frankie

Michał Gadomski filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10