Ewa Wencel

Ewa Wencel - informacje

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 15.08.1955

Miejsce urodzenia: Opole, Polska

Filmografia

Obsada

2016 Powidoki Dyrektorka szkoły

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Więcławska

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.1 / 10

2006 Bezmiar sprawiedliwości Irena Łukińska

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10

2006 Plac Zbawiciela Teresa

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.4 / 10

2005 Pitbull Pani doktor

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10

Dubbing

2010 Legendy sowiego królestwa: Strażnicy Ga'Hoole
(Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole)

Ewa Wencel filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

https://vod.plus?cid=fAmDJkjC