Olgierd Łukaszewicz

Olgierd Łukaszewicz - informacje

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 07.09.1946

Miejsce urodzenia: Chorzów, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Jak pies z kotem Andrzej

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2017 Wyklęty Mężczyzna w celi

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2016 Sprawiedliwy Mecenas Gebert

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.8 / 10

2015 Panie Dulskie

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Kamienie na szaniec Dr Trojanowski

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Biegnij, chłopcze, biegnij
(Lauf, Junge, lauf)
None

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2013 W imię... Biskup

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2011 Daas Jakub Frank

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2011 Uwikłanie Rudzki

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

2010 Mała matura 1947 Wiliński, dyrektor gimnazjum

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

2010 Mistyfikacja Witkiewicz

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.4 / 10

2009 Generał Nil Gen. Emil Fieldorf ps. 'Nil'

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2009 Gwiazda Kopernika (głos)

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.9 / 10

2009 Miasto z morza Inżynier Wendy

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2005 Karol - człowiek, który został papieżem
(Karol, un uomo diventato papa)
Ojciec Karola

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10

2003 Ubu król Bardior

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.4 / 10

Dubbing

2005 Jan Paweł II
(Pope John Paul II)
Adam Sapieha

Olgierd Łukaszewicz filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.9 / 10