Małgorzata Foremniak

Małgorzata Foremniak - informacje

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 08.01.1967

Miejsce urodzenia: Radom, Polska

Filmografia

Obsada

2018 Kobieta sukcesu

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2016 Sługi boże Joanna Stanisz

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2015 Czerwony pająk Matka Karola

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.7 / 10

2011 Och, Karol 2 Wanda

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.3 / 10

2009 Miasto z morza Pani Helena

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.3 / 10

2007 świadek koronny
(Świadek koronny)
Mira Blachowska

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.2 / 10

2006 Krótka histeria czasu Mama Marty

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.7 / 10

2005 Pitbull Kryśka

Małgorzata Foremniak filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl8.3 / 10