Bartosz Porczyk

Bartosz Porczyk - informacje

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 06.11.1980

Miejsce urodzenia: Tomaszów Mazowiecki, Polska

Wzrost: 181 cm

Filmografia

Obsada

2020 Mayday

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2017 Volta Henri de Valois

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2016 Zaćma Więzień

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2015 Chemia Lekarz na SOR

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2015 Warsaw by Night Mężczyzna

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz Aktor Tomek

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2014 Miasto 44 "Kędzior"

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2013 AmbaSSada Przemek, mąż Melanii / Anton

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2012 Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć Kurt

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.4 / 10

2011 Sala samobójców Tomek

Bartosz Porczyk filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.6 / 10