Bogusław Linda

Bogusław Linda - informacje

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl

Data urodzenia: 27.06.1952

Miejsce urodzenia: Toruń, Polska

Filmografia

Obsada

2019 Diablo. Wyścig o wszystko Razor

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

2018 Kobiety mafii Padrino

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.8 / 10

2017 Ach śpij kochanie

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl5.6 / 10

2016 Powidoki Władysław Strzemiński

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.1 / 10

2016 Pitbull. Nowe porządki "Babcia"

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.5 / 10

2012 Sztos 2 Krolik

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.0 / 10

2011 Bitwa warszawska 1920 Boleslaw Wieniawa-Dlugoszowski

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.2 / 10

2010 Randka w ciemno Cezary

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl4.5 / 10

2010 Trzy minuty. 21:37 Malarz

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2006 Jasne błękitne okna Artur, mąż Beaty

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10

2006 Wszyscy jesteśmy Chrystusami

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.3 / 10

2006 Jasminum Aktor Zeman

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl7.0 / 10

2005 Czas surferów Joker

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.0 / 10

1994 Psy II: Ostatnia krew Franz Maurer

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl0.0 / 10

Reżyseria

2006 Jasne błękitne okna

Bogusław Linda filmy, zdjęcia, biografia, filmografia | Kinomaniak.pl6.2 / 10